Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τσαγγαρίδης: “Θα βασιστούμε στους νεαρούς μας”

Τσαγγαρίδης: “Θα βασιστούμε στους νεαρούς μας”


Ο τεχνικός της μπασκετικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα χρονιά, τονίζει τη σημαντικότητα της αναδιοργάνωσης στο τμήμα και στην έμφαση που θα δοθεί στις ακαδημίες της ομάδας. Με κυρίως νεαρούς στο ρόστερ το τριφύλλι, επιδιώκει μία αξιοπρεπή πορεία.

«Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μία αξιοπρεπής πορεία τη φετινή χρονιά. Θα βασιστούμε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας και θα δούμε αν μπορέσουμε στην πορεία του χρόνου να φέρουμε κοντά κι άλλους Κύπριους καλαθοσφαιριστές. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε όποιον καλαθοσφαιριστή ενδιαφέρεται να έρθει να δοκιμαστεί στην ομάδα και αν αξίζει θα τον κρατήσουμε», λέει ο κόουτς Τσαγγαρίδης και συνεχίζει:

«Στην επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Α΄ Κατηγορία, χρειάζεται αναδιοργάνωση της όλης δομής της καλαθοσφαιρικής ομάδας. Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη και στις Ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτως ώστε σε λίγα χρόνια να έχουμε τους δικούς μας καλαθοσφαιριστές. Ελπίζω και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μας στηρίξει, να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που κάνουμε».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ενημέρωσε ότι: «Δεν έχουμε προγραμματίσει επίσημα ακόμα, σύντομα θα καλέσουμε τους Κύπριους παίκτες να δούμε ποιους έχουμε, τι χρειαζόμαστε περαιτέρω και θα προγραμματίσουμε αναλόγως».