Home SPORTS NEWS Καταφέρθηκε εναντίον Μόγιες ο Φέρντιναντ

Καταφέρθηκε εναντίον Μόγιες ο Φέρντιναντ


Ο Ρίο Φέρντιναρντ δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση του με τον Ντέιβιντ Μόγιες, γεγονός που αναφέρει στην αυτοβιογραφία του.

Παράλληλα ο παίκτης της ΚΠΡ χαρακτήρισε ερασιτεχνικές τις προπονητικές μεθόδους του Μόγιες, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό πριν από το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Σκωτσέζος τεχνικός δήλωσε μπροστά στον Φέρντιναρντ και στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι ο Άγγλος δεν μπορεί να παίξει.

«Οι προπονητικές του μέθοδοι, ήταν ερασιτεχνικές. Προκαλούσαν τεράστια σύγχυση και αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Το μεγαλύτερο μπέρδεμα ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελε να απλώνουμε το παιχνίδι μας και να φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή. Μας έλεγε να παίξουμε με ψηλές μπαλιές. Ορισμένες φορές θεωρούσα ότι κάναμε τόσες μπαλιές, όσες δεν είχαμε κάνει ποτέ στην καριέρα μας.

Ήταν ντροπιαστικό όλο αυτό! Σε παιχνίδι απέναντι στη Φούλαμ, είχαμε 81 σέντρες και σκεφτόμουν αν είχε κανένα νόημα όλο αυτό! Δεν είχαμε… τον Άντι Κάρολ στην ομάδα μας για να τον ψάχνουμε μέσα στην περιοχή! Ο τρόπος που προσεγγίζαμε τα παιχνίδια ήταν πραγματικά από άλλον πλανήτη. Μας έλεγε ο Μόγιες ότι ήθελε να κάνουμε 600 πάσες, γιατί είχαμε κάνει μόνο 400 στο αμέσως προηγούμενο ματς. Ποιος ο λόγος; Προτιμώ να βάλω πέντε γκολ, παρά να κάνω δέκα πάσες περισσότερες».

Όσο για τις δηλώσεις του Μόγιες πριν από το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Ήταν πραγματικά η χειρότερη στιγμή της θητείας μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το άκουσα και ειλικρινά εκείνη τη στιγμή ήθελα να φωνάξω και να τον αρπάξω! Είμαι ομαδικός παίκτης και αυτό που έκανα ήταν να… δαγκώσω τα χείλη μου για να μιλήσω και απλά να τον ακούω… Ποτέ δεν μου το είχε ξανακάνει αυτό προπονητής πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και μάλιστα, να το λέει δημόσια έχοντάς με δίπλα του».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr