Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφουν στη δουλειά

Επιστρέφουν στη δουλειά


Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας. Από σήμερα όμως, επιστρέφουν στις προπονήσεις και ουσιαστικά μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει ΑΕΚ. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του είδαν την ΑΕΚ τη Δευτέρα το βράδυ να χάνει με 2-1 από την Ανόρθωση και σίγουρα θα έχουν πολλά να αναλύσουν στους ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, ανεξάρτητα από τις δυο συνεχόμενες ήττες.

Η χθεσινή μέρα επιφύλασσε καλά νέα, αφού Σερτζίνιο και Ρόντρι θα προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Ισπανός δεν πέρασε καν από εξετάσεις αφού ένιωθε απόλυτα καλά, ενώ αυτές του Βραζιλιάνου αποδείχθηκαν καθαρές και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα και αυτός. Μοναδικός απών, θα είναι ο Μίλαν Στεπάνοφ που ως γνωστόν αποβλήθηκε άδικα κόντρα στη νέα Σαλαμίνα.

Το κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει χαλάσει παρά την πρώτη απώλεια. Η ομάδα έχει δυνατότητες και πρέπει να δουλεύει συνεχώς για να το αποδείξει. Υπάρχει μπόλικος δρόμος στο πρωτάθλημα και βαθμούς θα χάσουν όλοι. Δουλειά λοιπόν, μέχρι τη δικαίωση.