Home ΚΥΠΡΟΣ Αύριο με Ζυρίχη η πρεμιέρα για τον Απόλλωνα

Αύριο με Ζυρίχη η πρεμιέρα για τον Απόλλωνα


Με αντίπαλο τη Ζυρίχη Ελβετίας στο Στάδιο ΓΣΠ αρχίζει αύριο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League ο Απόλλωνας.

Στη δεύτερη συμμετοχή του στους ομίλους της διοργάνωσης, ο Απόλλωνας στοχεύει φέτος να κάνει άλλο ένα βήμα παραπάνω και η αξιοποίηση της έδρας του αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να πετύχει τον στόχο του.

Ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD.

Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του με προπόνηση στις 18:15 στο ΓΣΠ, ενώ θα προηγηθεί νωρίτερα συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου (17:45, ΓΣΠ).

Σήμερα μετά το μεσημέρι φτάνει στην Κύπρο η αποστολή της Ζυρίχης, οι ποδοσφαιριστές της οποίας θα προπονηθούν στο Στάδιο ΓΣΠ στις 20:00.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ουαλός Simon Lee Evans (διεθνής από το 2007) με βοηθούς τους Philip Thomas (διεθνής από το 2007) και Gareth Wyn Jones (διεθνής από το 2013).

Επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Mark Steven Whitby (διεθνής από το 2003) και Nick Pratt. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο John Bryn Roberts.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σλοβάκος Marian Ruzbarsky και παρατηρητής αγώνα ο Orkham Huseynzade (Αζερμαϊτζάν).

Ο Απόλλωνας συμμετέχει στο 1ο όμιλο του Europa League. Στον άλλο αυριανό αγώνα του ομίλου η Γκλάντμπαχ θα παίξει με τη Βιγιαρεάλ (20:00).

πηγή: cfa