Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Την αλλάζει θέλοντας και μη

Την αλλάζει θέλοντας και μη


Η μια απουσία είναι σίγουρη και μάλιστα είναι και σημαντική. Αναφερόμαστε προφανώς στο Μίλαν Στεπάνοφ που αποβλήθηκε άδικα στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Σερτζίνιο, ίσως προσθέσουν άλλο ένα πονοκέφαλο στο Κώστα Καϊάφα που καλείται να υλοποιήσει την καταλληλότερη εντεκάδα για να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Ανάλογα με το σύστημα, θα κριθούν και οι αλλαγές. Αν θεωρήσουμε πως ο Σερτζίνιο δεν προλαβαίνει και ο Καϊάφας παίζει 4-2-3-1, τότε το επικρατέστερο σενάριο είναι να πάρει φανέλα βασικού ο Χάρης Κυριάκου ως δεξιός μπακ και ο Λομπιανίτσε να παίξει στόπερ. Εκτός κι αν ο Καϊάφας κάνει την έκπληξη με Μαργκάσα αριστερό μπακ, Σκάρα-Γιόνας στόπερ, Ούτσα δεξί μπακ και παρτενέρ του Ρόντρι στα χαφ ένα εκ των Φυλακτού και Οικονομίδη.

Σε ένα ενδεχόμενο 3-5-2, τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Γκαρσία θα παίξει πλάι στον Ποτέ, τριάδα πίσω θα είναι οι Λομπιανίτσε, Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο και στον άξονα οι Ρόντρι-Μαργκάσα. Όλα τα σενάρια, θεωρούν πως δεν προλαβαίνει ο Σερτζίνιο. Αν τελικά φωνάξει παρών, τότε αλλάζουν τα πράγματα και αυξάνονται οι επιλογές του Καϊάφα.