Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να προστατευτεί τουλάχιστον η ομάδα

Να προστατευτεί τουλάχιστον η ομάδα


Το να μιλάμε για ενότητα μετά τις χθεσινές εξελίξεις, θα ήταν υποκριτικό και ουτοπικό. Υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του Δ.Σ. με τους οργανωμένους (πλέον και τα ΣΥ.ΦΙ) και το να προσποιούμαστε πως δεν είναι εκεί δεν ωφελεί. Εκείνο που οφείλουμε όλοι να κάνουμε είναι να προστατεύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την ομάδα του Κώστα Καϊάφα.

Πώς θα γίνει αυτό; Καταρχάς πρέπει να γίνει σαφές και στον τελευταίο ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως ο λόγος της κόντρας και της αποχής, δεν έχει καθόλου να κάνει με αυτούς. Αν είναι ένα σημείο που ενώνει όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, είναι η ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα προσπάθεια που έχουν κάνει. Πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά, πρέπει να ανέβουν ακόμα περισσότερο πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες εξωαγωνιστικές εξελίξεις.

Από κει και πέρα με τη ΘΥΡΑ 9 να απέχει, θα χρειαστεί να έχουν πιο δυναμικό ρόλο οι υπόλοιποι. Για χρόνια οι οργανωμένοι είναι ο μπροστάρης και θα συνεχίσουν να είναι μόλις λυθεί το θέμα, αυτή τη φορά όμως δεν μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Οι άλλοι ας στηρίξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν αυτή το χρειαστεί.