Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η υπενθύμιση του Καϊάφα

Η υπενθύμιση του Καϊάφα


Το καλοκαίρι που πέρασε, οι αλλαγές ήταν σαρωτικές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν ακόμα περισσότεροι, ο προϋπολογισμός μειώθηκε αισθητά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τονίζαμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί χρόνο και έχουμε υποχρέωση να της το δώσουμε. Οι ανέλπιστα καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, ειδικά κόντρα στο μεγαθήριο Ντινάμο, κάπου δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες και το ξεχάσαμε. Ο προπονητής της ομάδας μας φρόντισε σήμερα να μας το υπενθυμίσει.

 “Να μην ξεχνάμε πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν και ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο και υπομονή”, Κώστας Καϊάφας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καινούρια ομάδα! Έχει ακόμα σημεία να διορθώσει, έχει ακόμα πολλά επίπεδα να ανέβει όσον αφορά την ομοιογένεια. Οι εμφανίσεις στην Ευρώπη δεν ήταν πυροτέχνημα, απλά η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να μακιγιάρει συγκεκριμένες αδυναμίες της. Στο πρωτάθλημα όμως, είναι διαφορετική η φύση των παιχνιδιών και η ομάδα μας έχει ακόμα πράγματα να μάθει. Σε κάποια παιχνίδια δεν θα μας βγαίνουν όλα, σε εκείνα θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ουσία.

Οι δυνατότητες της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μεγάλες. Δεν τις έφτασε κόντρα στη Ντινάμο, έκανε δυο εξαιρετικές εμφανίσεις, με δεδομένη τη φύση των παιχνιδιών και το χαρακτήρα του αουτσάιντερ. Τώρα δουλεύει για να τις φτάσει και χρειάζεται τη στήριξη μας.