Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποτέ VS Κολαούτι

Ποτέ VS Κολαούτι


Γύρω στα μέσα του Ιουνίου, ο Κώστας Καϊάφας, εντόπισε και υπέδειξε τον εκλεκτό του για την επίθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το μόνο που είχε διαρρεύσει ήταν πως πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να αρχίσει ένας βομβαρδισμός από ονόματα. Λάκιτς, Λάουθ, Σανόγκο ήταν μόνο μερικά από αυτά, αλλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσαν μυστικό το όνομα του. Ήταν ο Μίκαελ Ποτέ…

Καθώς πλησίαζε ο Ιούλιος και με την περίπτωση Ποτέ να μοιάζει δύσκολη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έστρεψε το ενδιαφέρον της σε ένα παίκτη που είχε προταθεί πολύ νωρίτερα, αλλά μπήκε στο περιθώριο λόγω Ποτέ. Ήταν ο Ρομπέρτο Κολαούτι, που έφτασε κοντά σε συμφωνία με την ομάδα μας, όμως (ευτυχώς τελικά για μας) προτίμησε το εγγυημένο συμβόλαιο και τη γερή προκαταβολή της ΑΕΚ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που παράλληλα δεν εγκατέλειψε την περίπτωση Ποτέ, αποφάσισε να κάνει μίνι υπέρβαση και έκλεισε τον άσσο από το Μπενίν.

Ο Μίκαελ από τότε έχει κάνει τα δίκτυα να κλάψουν (2 γκολ στην Ευρώπη, 3 γκολ στο πρωτάθλημα), όμως και ο Κολαούτι δεν πάει πίσω, αφού μετράει με τη σειρά του 3 γκολ στο πρωτάθλημα, με ένα αγώνα παραπάνω. Αύριο ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ αναμετρούνται, με τα κανόνια τους να αποτελούν βαρόμετρο για την τελική έκβαση του αγώνα. Ελπίζουμε το δικό μας να κάνει ξανά την δουλειά του και να βρει συμπαράσταση από όλη την ομάδα για να  κλειδώσει το τρίποντο.