Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γνωστές οι απουσίες

Γνωστές οι απουσίες


Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Η σημερινή προπόνηση αναμένεται να περιλαμβάνει και δίτερμα, στο οποίο ο Κώστας Καϊάφας θα χρησιμοποιήσει την εντεκάδα που προτίθεται να ξεκινήσει αύριο. Ήδη μαζί με το τεχνικό του επιτελείο έχουν εντοπίσει που μπορούν να κτυπήσουν τον αντίπαλο και με αυτό στο μυαλό έχουν καταρτίσει τους πρώτους έντεκα του αγώνα.

Οι απουσίες έτσι κι αλλιώς είναι γνωστές εδώ και μέρες. Ο Στεπάνοφ αποβλήθηκε άδικα κόντρα στην Σαλαμίνα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τον στερηθεί τουλάχιστον αύριο και κόντρα στην Άχνα. Ο Σερτζίνιο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα προφυλαχθεί για να μην χειροτερέψει ο τραυματισμός. Τέλος ο Μουλαζίμης θα χρειαστεί ακόμα λίγο καιρό πριν αρχίσει να προπονείται με τους υπόλοιπους.

Το πιο πιθανό είναι ο κόουτς να παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 3-5-2, με τους Λομπιανίτσε, Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτσίνο στην άμυνα, Μαργκάσα και Ρόντρι αμυντικά χαφ, επιτελικό τον Ασσίς, στα άκρα Φοφανά και Ράμος και επιθετικό δίδυμο τους Ποτέ-Γκαρσία. Δεν αποκλείεται πάντως ο Ισπανός να μείνει εκτός και τη θέση του να πάρει ο Χάρης Κυριάκου μετατρέποντας το σύστημα σε 4-2-3-1.