Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας- Αμμοχώστου

Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας- Αμμοχώστου


Ανακοίνωση μας απέστειλε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λάρνακας-Αμμοχώστου, σχετικά με την διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Σε αυτήν τονίζεται πως όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρέπει να δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο. Την παραθέτουμε αυτούσια πιο κάτω:

Οι ΣΦ Ομόνοιας Λάρνακας Αμμοχώστου και Λεμεσού στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 17/9 μεταξύ του Δ.Σ. της Ομόνοιας και των οργανωμένων παραβρέθηκαν όλοι με την καλή διάθεση για να βρεθεί μια συναινετική φόρμουλα με μοναδικό γνώμονα το καλό του σωματείου μας κάτι το οποίο δυστυχώς δεν πετύχαμε λόγω της αποχώρησης κάποιων οργανωμένων τη ώρα που θα μπορούσαμε να παίξουμε τον μεσολαβητικό μας ρόλο σίγουρα ο πρόεδρος του σωματείου μας θα μπορούσε να αποφυγή τις δημόσιες δηλώσεις για τους φιλάθλους που παρεκτρέπονται οι οποίες έγιναν σε μια περίοδο που υπήρχε ομοψυχία μεταξύ όλων και να κάνουμε μια σύσκεψη όπως της Τετάρτης και να μας έφερε όλους προ των ευθυνών μας.Ταυτόχρονα όμως η ουσία των δηλώσεων του που αφορά της τιμωρίες μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και πιστεύουμε πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τιμωρεί την ομάδα μας προβαίνοντας σε ενέργειες που επιφέρουν χρηματικές η όποιες άλλες τιμωρίες από οποιανδήποτε κερκίδα και αν προέρχονται και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να απομονώσει αυτούς που κάνουν ζημιά στο σωματείο μας.
Όσον αφορά τη ανακοίνωση που δημοσίευσαν τα άλλα οργανωμένα σύνολα εκτός από εμάς θέλουμε να γνωστοποιήσουμε πώς ούτε ρωτηθήκαμε και ούτε ενημερωθήκαμε.
Κακίζουμε και θεωρούμε αντιδεοντολογική την ενέργεια κάποιων φίλων να μαγνητοφωνήσουν κρυφά σε συσκευή το τι λέχθηκε και να δημοσιοποιήσουν αποσπασματικά όχι όλη τη συζήτηση.
Τέτοιες ενέργειες δεν μας τιμούν αντίθετα μας προσβάλλουν τόσο σαν άτομα όσο και σαν Ομονοιάτες καλούμε όλο τον κόσμο της Ομόνοιας να σταθεί ασπίδα στην ομάδα και να τη στήριξη σε αυτή τη δύσκολη για το σωματείο μας στιγμές , δεν περισσεύει κανένας είτε οργανωμένος είτε ανοργάνωτος όλους μας χρειάζεται η ομάδα και αφήνοντας πίσω τις όποιες διαφορές ξεκινώντας με το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ με το βροντερό μας παρών να δείξουμε σε όλους τους εχθρούς μας ότι για μας η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά μια ιδέα ακόμα και το οξυγόνο μας

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΣΥΦΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ

45789245