Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τους περιμένουμε δυνατούς, να είμαστε δυνατότεροι

Τους περιμένουμε δυνατούς, να είμαστε δυνατότεροι


Ο κόουτς το είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του στο γραφείο τύπου του σωματείου. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και την περιμένουμε δυνατή. Είπε όμως και ότι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αλλά και ότι στο δικό μας γήπεδο, επιβάλλεται να τους κόψουμε τον αέρα. Πιο κάτω τα χαρακτηριστικά του λόγια:

Σύμφωνα με το τι έχει δείξει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής, αναμένουμε ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας. Η ΑΕΚ ψάχνει τη διάκριση και τους βαθμούς, συνεπώς την περιμένουμε δυνατή. Όμως, παίζουμε στη δική μας έδρα και θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Ο χαρακτήρας τον οποίο αναφέρει στο τέλος ο κόουτς, είναι ακριβώς εκείνο που έλειπε από την περσινή ομάδα. Εκείνη η θέληση και η δύναμη να επιστρέψεις στις επιτυχίες μετά από κάθε γκελα. Η γνώση πως δεν υπάρχει για σένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις τα πάντα για να την κατακτήσεις. Εμείς ορίζουμε αν η χρονιά μας θα είναι σαν τη καταστροφική περσινή, ή αν θα μας επιτρέψει να ονειρευτούμε ξανά μια ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη. Και για να τα καταφέρουμε πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα νικητή και μεγάλης ομάδας.