
Μια τρίτη ρωσική αυτοκινητοπομπή με βοήθεια έφθασε στην ανατολική Ουκρανία που ελέγχεται από τους φιλορώσους αυτονομιστές, ανακοίνωσε σήμερα ένας ρώσος εκπρόσωπος.
Η αυτοκινητοπομπή, η οποία μεταφέρει νερό και τρόφιμα, έφθασε στο Ντονέτσκ και τα φορτηγά ξεφορτώνονται, δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλεξάντρ Ντρομπισέφσκι, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.
Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε πως αυτή η τρίτη αυτοκιντηοπομπή, η πρώτη που φθάνει στο Ντονέτσκ, δεν συνοδεύθηκε από κανέναν αντιπρόσωπο διεθνούς οργανισμού ή του Κιέβου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η Ρωσία είχε στείλει προηγουμένως δύο αυτοκινητοπομπές στη ζώνη του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, προκαλώντας έντονη διαμάχη με την Ουκρανία.
Η πρώτη αυτοκινητοπομπή, τον Αύγουστο, από 200 φορτηγά είχε σταλεί χωρίς την τελική συμφωνία του Κιέβου και του Ερυθρού Σταυρού, όπως και η δεύτερη, στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τη δημόσια ρωσική τηλεόραση Ροσίγια 24, η τρίτη αυτοκιητομπή από περίπου 200 οχήματα μεταφέρει 200 ηλεκτρογεννήτριες, νερό και τρόφιμα και η διαδρομή της κρατήθηκε μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή για λόγους ασφαλείας.
Πηγή: real.gr


![Έρχεται με Σεμέδο – Αποκαλύψεις στο OMONOIA TV! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2024/11/Semedo-238x178.jpg)
![Αποχώρησε χωλαίνοντας ο Σεμέδο [ΦΩΤΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2024/07/IMG_20240718_215921-238x178.jpg)




![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-100x75.jpg)


