Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δίψα και θέληση για τη νίκη!

Δίψα και θέληση για τη νίκη!


Έτοιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (19:00 PrimeTel). Οι πράσινοι είχαν μία τελευταία προπόνηση σήμερα στο Γέρι και ακολούθως ο Κώστας Καϊάφας, ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Εκτός βρίσκονται οι Στεπάνοφ (τιμωρημένος) όπως και οι Σερτζίνιο και Μουλαζίμης.

Μετά την ισοπαλία στο Αμμόχωστος, οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διψάνε για επιστροφή στις επιτυχίες. «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, από τον οποίο θέλουμε τη νίκη. Σύμφωνα με το τι έχει δείξει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής, αναμένουμε ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας. Παίζουμε στη δική μας έδρα και θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα για να επιστρέψουμε στις νίκες», δηλώνει ο τεχνικός των πράσινων για την αναμέτρηση.

Ο κόουτς θα έχει μαζί του αύριο τους: Χοσέ Μορέιρα, Ρενάτο Μαργκάσα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Κριστοβάο Ράμος, Ρόντρι, Άλεξ Ρούμπιο, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιώργος Οικονομίδης, Χάρης Κυριάκου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Άντραζ Κιρμ, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Γκαουσού Φοφανά, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ιάκωβος Σαμμούτης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νούνο Ασίς και Μίκαελ Ποτέ.