Home SPORTS NEWS Κορυφή έπιασε η Ινβερνές

Κορυφή έπιασε η Ινβερνές


Τρία παιχνίδια περιλάμβανε το σημερινό (20/09) πρόγραμμα της Πρέμιερ στην Σκοτία.

Η Ινβερνές επέστρεψε στις νίκες και αυτή τη φορά επικράτησε της Σεντ Τζόνστον και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Χάμιλτον . Η Ινβερνές πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Σεντ Τζόνστον με τα γκολ των Γουάτκινς στο 61′ και Κριστί στο 66′. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν με τον Γκράχαμ στο 78′.

Η δεύτερη, πλέον, Χάμιλτον δεν κατάφερε απέναντι στην Κιλμάρνοκ να πάρει τη νίκη και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Η Χάμιλτον που είχε ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη και έτσι έπεσε στην δεύτερη θέση, με την Νταντί Γιουνάιτεντ να απειλεί αφού αγωνίζεται αύριο (21/09) κόντρα στην Νταντί. Με νίκη την αφήνει πίσω και στην τρίτη θέση.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρα, η Αμπερντίν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στην ουραγό Ρος Κάουντι. Στο 20′ ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ, με τον Γκούντουιλ 6 λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Των χορό των γκολ έκλεισε ο Παουλέ στο 50′.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr