Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνος στόχος η νίκη

Μόνος στόχος η νίκη


Tην ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την PrimeTel (live omonoianews.com). Η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει ασφαλώς να επανέλθει στις επιτυχίες, όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς που θα δώσει αυτή, αλλά και για να τονώσει την ψυχολογία όλου του οικοδομήματος.

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα, αφού οι διαφορές μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων δεν γεφυρώθηκαν. Η ψυχολογία του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ περνάει από το γήπεδο, ειδικά όλων αυτών που δεν ανήκουν σε οποιαδήποτε πλευρά στη κόντρα. Έτσι η ομάδα καλείται να παίξει και το ρόλο του πυροσβέστη και να αναπτερώσει το ηθικό των οπαδών μας.

Ο αντίπαλος, δεν είναι ευκαταφρόνητος, παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Αποέλ και Ανόρθωση. Ίσα ίσα, οι πρόσφατες αποτυχίες έχουν πεισμώσει την ΑΕΚ που θέλει βαθμολογικό κέρδος. Βέβαια το αν θα καταφέρει να αποκομίσει τέτοιο, δεν εξαρτάται τόσο από τις δικές της προσπάθειες, όσο από αυτές των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν η ομάδα του Κώστα Καϊάφα βάλει το καλό της κοστούμι, αυτό που θαυμάσαμε όλοι στην Ευρώπη, οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές.