Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να “σηκωθεί” σαν μεγάλη ομάδα

Να “σηκωθεί” σαν μεγάλη ομάδα


Την περασμένη εβδομάδα, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Λίγο η απόδοση και λίγο η ανεπίτρεπτη κόκκινη στο Στεπάνοφ, είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να απολέσει δυο βαθμούς στο Αμμόχωστος. Όλες οι μεγάλες ομάδες κάποια στιγμή χάνουν παιχνίδια και πόντους. Ξεχωρίζουν αυτές που διαχειρίζονται σωστά την αποτυχία, κάτι που τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να πράξει.

Ήταν ακριβώς για αυτό που ο προπονητής μας μίλησε σε ανύποπτο χρόνο για αλλαγή τη νοοτροπία. Μπλεγμένη σε 1000 άλλα θέματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα και πέρσι αδυνατούσε να διαχειριστεί οποιαδήποτε αναποδιά ως έπρεπε και μας έπιανε πανικός. Σήμερα και παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα καλείται να αντιδράσει σαν μεγάλη ομάδα, να μπει στο γήπεδο να δείξει στην ΑΕΚ ποιος είναι το αφεντικό. Δικαιούσαι να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ποιότητα στο ρόστερ, έχει και παίκτες με προσωπικότητα. Εκείνο που πρέπει σιγά σιγά να κτίσει, είναι την ικανότητα να χειρίζεται σωστά δύσκολες καταστάσεις. Να έχει τη δύναμη να στέκεται όρθια όταν το μονοπάτι που καλείται να ακολουθήσει είναι δύσβατο. Και κυρίως να προσεγγίζει κάθε αγώνα με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας και αυτή και ο αντίπαλος, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το πάνω χέρι, πολύ απλά γιατί τη λένε ΟΜΟΝΟΙΑ.