Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ

Εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ


 Πληροφορίες αναφορικά με τα εισιτήρια του σημερινού (21/09, 19:00) αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

– Εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία του ΓΣΠ, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

– Εισιτήρια διατίθενται σήμερα και μέσω του Online Ticketing, μέχρι τις 13:00.

– Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το Άνω και Κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας και για την Ανατολική κερκίδα.

– Τα Παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν, σε παιδία κάτω των 12 χρονών, στην είσοδο της Ανατολικής κερκίδας.

– Υπενθυμίζεται πως η Βόρεια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή, λόγω ποινής που έχει επιβάλει στο Σωματείο μας η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

– Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν εκδίδονται μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Συνεπώς, στη Δυτική κερκίδα υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια.

– Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των παιδικών εισιτηρίων, τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια της Ανατολικής, θα δίνονται από την θύρα Α4. Όλα τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας θα εισέρχονται στο Κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας από τη Θύρα Δ4, στο Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας από τη Θύρα Δ6Α και στην Ανατολική κερκίδα από τη Θύρα Α4.

– Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

– Μέσω του Online Ticketing οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

– Τα εισιτήρια που διατίθενται μέσω του Online Ticketing αφορούν τις πιο κάτω θέσεις:
• Α1-Α4: 127, 128, 129, 130, 131, 222, 224, 225 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΜΑΘΗΤΙΚΟ)
• Δ2-Δ5: 103, 110, 209 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ)
• Δ1+Δ6: 309, 403, 405 (ΚΑΝΟΝΙΚΟ)

– Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
• Κανονικό: 15 ευρώ
• Μαθητικό: 10 ευρώ
• Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στην είσοδο της Ανατολικής κερκίδας (Α4), σε παιδιά κάτω των 12 χρόνων. Παιδικά εισιτήρια υπάρχουν μόνο για την Ανατολική κερκίδα.

– Την ημέρα του αγώνα δεν θα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε διευθέτηση για όσους φιλάθλους δεν έχουν ακόμη παραλάβει την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους.