Home ΚΥΠΡΟΣ Νίκη του Ερμή επί της Ανόρθωσης (video)

Νίκη του Ερμή επί της Ανόρθωσης (video)


Η ομάδα της Αραδίππου νίκησε με 1-0 την Ανόρθωση στο Δασάκι της Άχνας και έφτασε τους έξι βαθμούς, αφού είχε νικήσει και τη Δόξα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες για την Ανόρθωση για την οποία εκκρεμεί ο αγωνας της πρώτης αγωνιστικής με το ΑΠΟΕΛ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (19:00 ΓΣΠ). Η Ανόρθωση έχει μαζέψει μέχρι στιγμής τρεις βαθμούς από τη νίκη της επί της ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική.

Το τέρμα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα το πέτυχε στο 23ο λεπτό ο Ντε Αζεβέδο με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ιμπραϊμι.

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κάλβο η Ανόρθωση, με τον Ιμπραϊμι ο Ερμής.

Οθέλλος-Δόξα 2-0

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας πέτυχε ο Οθέλλος Αθηαίνου, επικρατώντας με 2-0 της Δόξας Κατωκοπιάς στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Ιστορικής σημασίας το αποτέλεσμα αυτό για τον Οθέλλο αφού είναι η πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 16ο λεπτό ο Τιάγκο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Οθέλλο για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Παναγιώτης Παναγιώτου με απευθείας φάουλ στο 39′ από πλάγια θέση.

Σε τρεις αγώνες ο Οθέλλος μάζεψε τέσσερεις βαθμούς ενώ την Τετάρτη θα υποδεχθεί την Ομόνοια στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Ένας βαθμός σε τέσσερεις αγώνες ο απολογισμός της Δόξας η οποία δέχτηκε σήμερα την τρίτη της ήττα.

πηγή: cfa