Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “…το χειρότερο μας παιχνίδι”

Καϊάφας: “…το χειρότερο μας παιχνίδι”


Όταν η ΑΕΚ μπλόκαρε την ομάδα μας, έγινε κακό παιχνίδι από πλευράς μας. Αυτό παραδέχθηκε ο Κώστας Καϊάφας στο τέλος του ματς.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Καϊάφας: Και γω με τη σειρά μου να πω συλλυπητήρια στο Νέστορα. Μπήκαμε με ένα καινούριο σύστημα, αλλά ξεκινήσαμε καλά. Μετά το γκολ μπλοκαριστήκαμε, πέρασε το ημίχρονο χωρίς να κάνουμε τίποτα. Μετά το 25 ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Στο δεύτερο παιχνίδι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, με αλλαγές και τακτική, πιέσαμε την ΑΕΚ αλλά δεν σκοράραμε. Το παιχνίδι τελείωσε βλέπουμε μπροστά και έχουμε δύσκολη συνέχεια και άμεσα παιχνίδια

Κόουτς όντως μετά το 20λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ένα από τα χειρότερα της ματς. Οι προσδοκίες του κόσμου αυξήθηκαν μετά την Ευρώπη. Τι να περιμένει; Πριν την Ευρώπη μιλήσατε μόνο για ανταγωνιστική πορεία, μετά ήρθε η Ευρώπη. Τελικά ποιες είναι οι προσδοκίες;
-Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι παίζουμε για τους 3 βαθμούς. Δεν αλλάζει κάτι συνεχίζουμε.

Κώστα θα επηρεάσουν οι απώλειες;
-Στόχος μας είναι τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θα διαχειριστούμε τις απώλειες. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, δεν είπαμε για πρωτάθλημα.

Ο Άντραζ Κιρμ ήταν εντελώς ανέτοιμος:
-Ναι

 

Κρίστενσεν: Καλησπέρα σε όλους. Ήταν καλή και κακή μέρα για μας. Τα συλλυπητήρια μας στο Νέστορα και την οικογένεια του. Η αδερφή του πέθανε λίγες ώρες πριν το ματς. Ήταν σοκ για μας, αλλά είμαι ευχαριστημένος που κάποιος από ψηλά, μας βοήθησε με τους 3 πόντους.

Θα αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στο Νέστορα και την οικογένεια του. Ξέραμε πως θα είχαμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα. Ξέραμε όμως και τις πιθανότητες μας, είδαμε πως παίζουν, τους είδαμε με 3 πίσω και κόντρα στην Ανόρθωση, αφού μπορούν να παίξουν με 3 ή με 4. Δεν ελέγξαμε όπως θέλαμε το ματς στην αρχή, αλλά μέχρι τα μέσα του ματς, είχαμε αναλάβει τον έλεγχο και πήραμε και προβάδισμα. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Είμαι χαρούμενος με τη νοοτροπία, στο προηγούμενο ματς δεν αμυνθήκαμε σαν μεγάλη ομάδα, αλλά σήμερα δώσαμε τα πάντα.

Το πρωτάθλημα μόλις άρχισε, πρέπει να βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια και να προχωρούμε βήμα βήμα.