Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην ξεχνάμε τις προτεραιότητες

Να μην ξεχνάμε τις προτεραιότητες


Το είχαμε γράψει και πριν τα τελευταία δυο παιχνίδια, αλλά και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας: οι εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ από την ομάδα. Τον έχουν βάλει σε ύψη, που ίσως τελικά να μην χρειαζόταν, αν αναλογιστεί κανείς το βάθος του ρόστερ. Άλλα είναι τα χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών ματς, άλλα ενός μαραθωνίου από παιχνίδια.

Με αυτά που λέμε, δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε την κακή ψεσινή εμφάνιση. Πρέπει να ασκηθεί και θα ασκηθεί κριτική, μέσω αυτής άλλωστε εντοπίζουμε τα λάθη και βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντικό όμως να μην ξεχνάμε τις προτεραιότητες μας. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μίλησε ποτέ για πρωτάθλημα, χθες μάλιστα έσπευσε να το διευκρινίσει ότι δεν στοχεύουμε σε αυτό, αλλά στη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις 2 απανωτές απώλειες βαθμών να μας αποπροσανατολίσουν, στόχος είναι να μειωθεί το χρέος.

Δεύτερος στόχος βέβαια είναι η ομάδα να κτυπάει κάθε παιχνίδι. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν τι πήγε λάθος και να το διορθώσουν άμεσα, μιας και σε 2 μέρες έχουμε αγώνα πάλι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ανεβάσει απόδοση και να επιστρέψει στις επιτυχίες το συντομότερο δυνατό.