Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλυτη στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή

Απόλυτη στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή


Κριτική να ασκηθεί, βεβαίως να ασκηθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε και επέτρεψε σε μια απλά καλή ΑΕΚ, να αποδράσει από το ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τουλάχιστο λίγο περισσότερο τσαγανό, δεν έχανε στο χθεσινό παιχνίδι κι ας της πήγαιναν όλα τα άλλα στραβά. Ο κόουτς καλείται να βρει λύσεις άμεσα!

Από κει και πέρα, έχουμε ένα χόμπι να το παίζουμε όλοι προπονητές. Έχουμε και μια κακή συνήθεια να τρώμε τους πραγματικούς προπονητές, διαγράφοντας οτιδήποτε είχαν κάνει στο παρελθόν. Για να προλάβουμε λοιπόν καταστάσεις, άλλο κριτική και άλλο καταστροφολογία. Λάθη έγιναν και θα γίνονται, απώλειες θα έρθουν και άλλες, όπως όμως στις καλές εμφανίσεις λέγαμε πως ο Καϊάφας και το τημ του πρέπει να μείνουν για πολύ καιρό, να αφεθούν να δουλέψουν, το ίδιο πρέπει να λέμε και τώρα.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την ομάδα. Δεν είναι ανάγκη να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε τους παικταράδες παλτά. Ας προσπαθήσουμε πρώτα να τους στηρίξουμε, να τους βοηθήσουμε να σηκωθούν, να προχωρήσουμε. Να δούμε το επόμενο ματς, να το πάρουμε και μετά να ξαναμπούμε στη λογική του “κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.