Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όχι στη μιζέρια

Όχι στη μιζέρια


Σε κανένα μας δεν αρέσει να χάνει. Σε κανένα μας δεν αρέσει επίσης να σκέφτεται πως από τα τέλη Σεπτεμβρίου έχουμε χάσει 5 βαθμούς και καλούμαστε να ανασυνταχθούμε νωρίς. Όσο δύσκολο κι αν είναι όμως, πρέπει να θυμόμαστε που είμαστε το Μάιο και τι αποφάσεις πήραμε συλλογικά και ο κάθε ένας μας ξεχωριστά.

Όταν το Μάιο ολοκληρωνόταν μια από τις χειρότερες (αν όχι χειρότερη) χρονιές στην ιστορία μας, είπαμε όλοι “ως εδώ”. Είπαμε πως δεν γίνεται άλλο να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, πρέπει πρώτα να νοικοκυρευτούμε οικονομικά και μετά όλα τα άλλα. Λέγαμε επίσης πως “δεν έχουμε πρόβλημα να στηρίξουμε την ομάδα, αρκεί να πέφτει το χρέος”.

Το μπάτζετ έπεσε κατακόρυφα. Το χρέος έφτασε κοντά στη σημαντική του μείωση, αλλά ας όψεται ο Τούντορ. Στο πρωτάθλημα σίγουρα τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, εδώ είναι όμως που πρέπει να πούμε “ΟΧΙ” στη μιζέρια. Να μείνουμε περήφανοι δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να στηρίξουμε την ομάδα και να δούμε που θα μας βγάλει. Τα πράγματα είναι δύσκολα, η μιζέρια όμως μπορεί να τα κάνει μόνο χειρότερα.