Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ανέβει ο άξονας και γρήγορα

Να ανέβει ο άξονας και γρήγορα


Πολλά ήταν που δεν λειτούργησαν σωστά στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Αν ήταν όμως να εντοπίσουμε ένα λόγο που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέδωσε και έχασε, αυτός θα ήταν το βραχυκύκλωμα της μεσαίας γραμμής. Ο άξονας μας έμεινε πολύ πίσω σε απόδοση, άλλαξε αρκετές φορές σύνθεση κατά τη διάρκεια του ματς και νικήθηκε κατά κράτος από εκείνον της ΑΕΚ.

Όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν έπαιξαν στο χώρο (4 στο σύνολο), δεν κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν είναι τυχαίο που φτιάξαμε λίγες φάσεις για γκολ. Όταν χάνεις το νευραλγικό χώρο του κέντρου, δύσκολα μπορείς να έχεις απαιτήσεις στο παιχνίδι κι αυτό αποδείχθηκε άλλη μια φορά την Κυριακή. Δεν υπήρχε χημεία, δεν υπήρχαν τρεξίματα και το κυριότερο, έλειπαν οι πρωτοβουλίες.

Αυτή την εβδομάδα λογικά επιστρέφει ο Σερτζίνιο, τον κύριο λόγο για εντεκάδα όμως έχουν οι Ρόντρι και Μαργκάσα με το Φυλακτού από κοντά. Όλοι έχουν πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσουν, όλοι πρέπει να μπουν στο γήπεδο έτοιμοι να το φάνε με το κουταλάκι. Από τα χαφ περνάει όλο το παιχνίδι.