Home SPORTS NEWS Με αυτογκόλ ο Ολυμπιακός (video)

Με αυτογκόλ ο Ολυμπιακός (video)


Μόνο το αποτέλεσμα κρατάει ο Ολυμπιακός από την πρεμιέρα του στο Κύπελλο, καθώς επικράτησε 1-0 στην Πάτρα της Παναχαϊκής αλλά με τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μίτσελ να μην παίρνουν την ευκαιρία και να μένουν σε χαμηλό επίπεδο απόδοσης.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με αυτογκόλ του Κάργα στο 74΄ κι ενώ νωρίτερα η Παναχαϊκή είχε δύο δοκάρια. Το έργο του Ολυμπιακού διευκολύνθηκε μετά το 60, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άλμπι με δεύτερη κίτρινη.

Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν ότι έχασε με τραυματισμούς τον Γκαζαριάν και τον Σιόβα, η σοβαρότητα των οποίων θα φανεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.

Από τους παίκτες που έβαλε ο Μίτσελ (με όλους τους βασικούς εκτός αποστολής) άρεσαν ο Φορτούνης, ο Μπενίτεςκαι ο Βέργος που μπήκε αλλαγή στο τέλος και ήταν μέσα στη φάση για το γκολ της νίκης.

Η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε τον αργό ρυθμό και τη ραθυμία των ερυθρόλευκων, κράτησε εύκολα το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και πήγε να αιοφνιδιάσει στις αρχές της επανάληψης όταν είχε δύο δοκάρια με το πλασέ του Στεργίδη στο 50 και το δυνατό φάουλ του Ντα Κόστα στο 59!

Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε σωστά ο Άλμπι, ο Μίτσελ έφερε από τον πάγκο Φουστέρ και Ντουρμάζ, ενώ χρειάστηκε η κακή εκτίμηση του Κάργα στο 74, με το νεαρό στόπερ της Παναχαϊκής να τα χάνει στο πλασέ του Βέργου και να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, κυρίως αυτή του Βέργου στις καθυστερήσεις και τελικά έφυγε από την Πάτρα με το τρίποντο της νίκης στην πρεμιέρα του ομίλου, δίχως όμως κάποιο άλλο κέρδος.

Ο Γιάχος απέβαλλε τον Άλμπι ενώ έδειξε κίτρινες σε Αναστασόπουλο, Μπουχαλάκη και Φορτούνη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Κάργας, Ασίκμπα, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Άλμπι, Μαρουκάκης (71 Χούσα), Ντα Κόστα (68 Πλέγας), Μπαλού (25 Γκαντιάνγκα), Ζλατκόφσκι, Χαρτσιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπουχαλάκης (63 Φουστέρ), Γκαζαριάν (46 Ντουρμάζ), Διαμαντάκος (72 Βέργος), Μπενίτες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr