Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σέντρα στο πρωτάθλημα φούτσαλ

Σέντρα στο πρωτάθλημα φούτσαλ


Η φετινή αγωνιστική περίοδος αρχίζει την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου  χωρίς δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Futsal. Η οικονομική κρίση υποχρέωσε τον ιστορικό Παρνασσό Στροβόλου και τη ΣΠΕ Στροβόλου να αναστείλουν τις δραστηριότητες τους και τελικά το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή εννέα ομάδων.

Οι άνθρωποι που υπηρετούν το άθλημα εξέφρασαν τη λύπη τους για την αρνητική εξέλιξη και ευχή όλων είναι να επιστρέψουν σύντομα στη δράση οι δύο ομάδες μας. Ο Παρνασσός Στροβόλου εδώ και πολλά χρόνια είχε σημαντική παρουσία στις διοργανώσεις της ΚΟΠ, ενώ αξιόλογη ήταν η παρουσία και για τη ΣΠΕ Στροβόλου.

Το νέο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή εννέα ομάδων και οι τρεις προέρχονται από το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, με την Ανόρθωση και τον Αετό Σολέας «Φοίβος Ιωάννου» να ετοιμάζονται για την πρώτη τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΚ Λάρνακας επανέρχεται μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη δεύτερη Κατηγορία.

Η μορφή διεξαγωγής του Πρωταθλήματος παραμένει όπως ήταν και στα προηγούμενα χρόνια στις δύο φάσεις. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης η τελευταία ομάδα της κατάταξης θα διαβαθμιστεί απευθείας. Οι υπόλοιπες οκτώ θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση.

Οι πρώτες τέσσερις (1-4) θα αποτελέσουν τον όμιλο τίτλου και οι ομάδες που μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα τερματίσουν στις θέσεις 5-8, θα αποτελέσουν τον όμιλο διαβάθμισης. Μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης, η τελευταία ομάδα της κατάταξης θα διαβαθμιστεί.

Από την περίοδο 2015 – 2016 θα επανέλθουμε στις δέκα ομάδες καθώς από το νέο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορία εισιτήριο ανόδου θα εξασφαλίσουν τρεις ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

AGBU ARARAT 19:15 ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΕΤΟΣ ΣΟΛΕΑΣ 19:45 ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 20:15 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας 19:00 ΕΝΠ ΜΕΛΙΣΣΑ F.C ΑΓ. ΝΑΠΑΣ

Η Ανόρθωση θα έχει το ρεπό της.