Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έδωσε ανάσες και ευκαιρίες

Έδωσε ανάσες και ευκαιρίες


Μαζεμένες αλλαγές στην εντεκάδα από το Κώστα Καϊάφα. Ο κόουτς προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να δώσει ανάσες σε παίκτες που μετά την πρώτη αγωνιστική έμοιαζαν κουρασμένοι, αλλά και ευκαιρίες σε άλλους που περίμεναν να πάρουν γεύση εντεκάδας. Η απόδοση της ομάδας πάντως κινήθηκε μάλλον στα ίδια επίπεδα με προηγούμενες εβδομάδες.


Στον άσσο βρέθηκε μετά από καιρό ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ο κόουτς διαθέτει δυο εξαιρετικούς τερματοφύλακες και θεώρησε πως ήρθε η ώρα να πάρει χρόνο και ο Αντώνης. Ο Γιωργαλλίδης είχε πολύ καλή απόδοση και κράτησε την εστία του απαραβίαστη. Σε καίρια σημεία ήταν σταθερός και συνέβαλε στο τρίποντο.

Στη θέση του δεξιού ακραίου επέστρεψε ο Χάρης Κυριάκου. Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν βασικός στη θέση αυτή στα πρώτα παιχνίδια, έκτοτε όμως περίμενε υπομονετικά να ξαναβρεθεί στην εντεκάδα. Η άλλη αλλαγή στην άμυνα, αφορούσε το Στεπάνοφ, που δεν ήταν τιμωρημένος στην πρώτη αγωνιστική.

Στα χαφ επέστρεψε ο Σερτζίνιο. Η απουσία του Βραζιλιάνου ήταν κάτι αισθητή στα τελευταία παιχνίδια αφού έλειψε η δύναμη και τα μαρκαρίσματα του. Όντως η μεσαία γραμμή έμοιαζε να έχει περισσότερη ισορροπία σε σύγκριση με προηγούμενα ματς, δεν ήταν όμως ούτε χθες στα επίπεδα που θα θέλαμε.

Τέλος σε ρόλο επιτελικού ξεκίνησε ο Σότα Γκρικαλασβίλι. Ο Γεωργιανός έχασε τη θέση βασικού από τον Ασσίς και ήταν πίσω σε απόδοση, όμως χθες επέστρεψε. Ήταν πίσω σε απόδοση το τελευταίο καιρό, δεν κατάφερε στο ματς να βρει το ρυθμό του όμως στο τέλος έδωσε την κρίσιμη ασσίστ που έφερε το γκολ. Ελπίζουμε να τον βοηθήσει να ανέβει.