Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανόμοια και άκυρη!

Ανόμοια και άκυρη!


Προσπάθεια από την ηγεσία της ΚΟΠ να αποδείξει πως στη φετινή σεζόν δεν έχουμε παραπομπές στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος (Σε σχέση με τη συζήτηση που γίνεται αναφορικά με το νομοσχέδιο). Συγκρίνουν ανόμοια πράγματα και δυστυχώς τα περισσότερα ΜΜΕ παίζουν το θέμα χωρίς καν να το σχολιάσουν. Τι έκαναν; Συγκρίνουν τα πρώτα φετινά παιχνίδια με τους αντίστοιχους περσινούς αγώνες, ασχέτως σε ποια χρονική περίοδο έγινε το κάθε ματς.

Για παράδειγμα γίνεται σύγκριση του ΑΕΛ-Απόλλων της 4ης αγωνιστικής όπου οι οργανωμένοι απείχαν, με το περσινό της 23ης αγωνιστικής που οδεύαμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος και κρινόταν το πρωτάθλημα με τις δύο ομάδες να το διεκδικούν! Αν είναι δυνατόν!

Στο φετινό κόπηκαν 4.000 εισιτήρια και στο περσινό 9.000! Η ΚΟΠ μάλιστα για να δείξει πως έχει δίκιο, βάζει σε παρένθεση τα πρόστιμα που δόθηκαν. Για ΑΕΛ 10.600 ευρώ και για Απόλλωνα 13.700 ευρώ. Το ότι όμως στο φετινό παιχνίδι είχαν οι ομάδες ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τα εισιτήρια, φαίνεται δεν τους απασχολεί! Να προσθέσουμε πως στο ματς πέρσι οι ποδοσφαιριστές ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές (φώτο)!

Όσον αφορά τους αγώνες της ομάδας μας, να πάρουμε ένα παράδειγμα. Πέρσι ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 8.850 εισιτήρια (Πρόστιμο για 1.200). Φέτος απείχαν οι οργανωμένοι και των δύο ομάδων, 4.692 εισιτήρια, κανένα πρόστιμο. Στα απ΄αυτά της ΚΟΠ και του Ιωνά εάν η προσέλευση ήταν η μισή σε σχέση με πέρσι. Πάνω από €100.000 η είσπραξη πέρσι (μόνο από τα εισιτήρια, άλλα τα έσοδα από πωλήσεις στο γήπεδο) ενώ φέτος δεν πήραμε ούτε €50.000.

Εκτός από αυτό μας λένε και πως μόνο μία παραπομπή έγινε και αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ματς με την Ανόρθωση (€6.000). Χάσατε το μέτρημα; Χθες μας τιμωρήσατε και για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα! Εκτός κι αν δεν τα θέλετε…

Το σχετικό θέμα στη σελίδα της ΚΟΠ