Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ κ Κωστάκη Κουτσοκούμνη με αντιπροσωπεία Προέδρων ομάδων Α’ Κατηγορίας για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που απασχολούν τα Σωματεία μας. Από την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών του ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Δώρος Σεραφείμ, ο Πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης κ.Χαράλαμπος Μανώλη, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας κ. Άνδρος Καραπατάκης, ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας κ. Ανδρέας Παρασκευάς και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Γιάπας. Παρών ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλώνας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση επί όλων των θεμάτων που τέθηκαν.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ενημέρωσε τους Προέδρους για το σκεπτικό της απόφασης της ΚΟΠ να αποσυρθεί από τη διαχείριση της Κάρτας Φιλάθλου και για τις ενέργειες που γίνονται για τη σύνθεση του Εφετείου ενώ έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν το Φόρο Θεάματος που αποκόπτεται στα εισιτήρια των ποδοσφαιρικών αγώνων από τους Δήμους.

Έγινε επίσης συζήτηση επί εισηγήσεων που έθεσαν τα Σωματεία για Πειθαρχικούς κανονισμούς, εισηγήσεις οι οποίες θα μελετηθούν από την Ομοσπονδία.