Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να αναδειχθούν νέοι ηγέτες

Να αναδειχθούν νέοι ηγέτες


Μίλαν Στεπάνοφ, Νούνο Ασσίς και Κριστοβάο Ράμος ήταν μέχρι στιγμής με την απόδοση και την προσωπικότητα τους στυλοβάτες της μέχρι τώρα προσπάθειας. Ήταν αυτό που λέμε οι ηγέτες της ομάδας, σε αυτούς (όπως και άλλους βέβαια) που γυρνάνε οι υπόλοιποι όταν η μπάλα καίει. Την Κυριακή ο πρώτος θα δει το παιχνίδι από τη κερκίδα και οι άλλοι δυο (ειδικά ο Νούνο) έχουν αρκετές πιθανότητες να κάνουν το ίδιο.

Οι απουσίες είναι προφανώς σημαντικές, κανείς όμως δεν είναι αναντικατάστατος. Δημιουργούνται μάλιστα συνθήκες και προϋποθέσεις, για να αναδειχθούν νέοι ηγέτες μέσα στο γήπεδο. Ο Ποτέ ήδη το πράττει, ενώ άλλοι στο παρελθόν όπως ο Σκάρα, ο Μορέιρα, ο Γιωργαλλίδης το έπραξαν με επιτυχία. Επιπρόσθετα παίκτες όπως ο Γκρικαλασβίλι και ο Ρούμπιο θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Κιρμ.

Με το ρυθμό που κιτρινίζονται οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι απουσίες είναι ένα δεδομένο με το οποίο πρέπει να μάθουμε να ζούμε. Να βγουν άλλοι μπροστά, αν δεν προλάβουν Ασσίς και Ράμος γιατί οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν λύσεις και η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη.