Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του έβαλε δύσκολα ο Αντώνης

Του έβαλε δύσκολα ο Αντώνης


Ο Ζοσέ Μορέιρα δεν είχε δώσει αφορμή με την απόδοση του. Η χρησιμοποίηση λοιπόν του Αντώνη Γιωργαλλίδη στο παιχνίδι με τον Οθέλλο έμοιαζε περισσότερο να ήρθε επειδή ο κόουτς διαθέτει δυο εξαιρετικούς τερματοφύλακες και ήθελε να δώσει χρόνο και στον θεωρητικά δεύτερο. Η απόδοση όμως του τερματοφύλακα της Εθνικής Κύπρου, μάλλον βάζει το Καϊάφα σε σκέψεις.

Με τις αποκρούσεις του, ο Αντώνης στην ουσία κράτησε όρθια την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν η ομάδα γενικώς ήταν πίσω. Κράτησε το μηδέν παθητικό και συνέβαλε και αυτός στο δύσκολο τρίποντο. Απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται ο κορυφαίος Κύπριος τερματοφύλακας και προκάλεσε ευχάριστο πονοκέφαλο στον Καϊάφα. Το θετικό είναι πως όποιος κι αν παίξει στην Άχνα, μπορεί να προσδώσει ασφάλεια.

Το πιο σημαντικό πάντως για μας ήταν οι δηλώσεις του Αντώνη στο τέλος του ματς. Όταν ρωτήθηκε για την Εθνική Κύπρου ο Γιωργαλλίδης απάντησε “είμαστε εδώ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρώτα έχουμε Άχνα, μετά Ερμή και μετά θα σκεφτώ την Εθνική”. Με αυτά τα λόγια απέδειξε πως μπορεί να μην ήταν μέχρι στιγμής βασικός, στο μυαλό του όμως είναι μόνο πως θα πάει μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ.