Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολυκάρπου για τη συνάντηση με ΚΟΠ: “Συζητήσαμε σοβαρά θέματα”

Πολυκάρπου για τη συνάντηση με ΚΟΠ: “Συζητήσαμε σοβαρά θέματα”


Πολλά θέματα συζήτησαν χθες με την ΚΟΠ, άτομα από τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Λάκης Πολυκάρπου, αντιπρόεδρος της ομάδας, μίλησε στον ΑΣΤΡΑ για τη χθεσινή συνάντηση και για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα για να ανεβεί η απόδοση στα επόμενα ματς.

Για την πρώτη της απόδοσης της ομάδας:

-Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι με την Ανόρθωση, στη συνέχεια δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί. Με αποκορύφωμα την εμφάνιση με τον Οθέλλο. Δεν δώσαμε αυτό που αναμένει ο κόσμος και αυτό δημιουργεί ένα έντονο προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία. Ο ίδιος ο προπονητής το παραδέχθηκε, πρέπει να βρούμε το τρόπο να μην παρουσιαστούμε ξανά έτσι. Είμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο και θα γίνει κάθε προσπάθεια για να ανεβεί η αγωνιστικότητα και η διάθεση.

Για τη συνάντηση με ΚΟΠ:
-Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχρονικά είχε το πρόβλημα με τη διαιτησία. Είναι ένα από τα θέματα που θίξαμε στη χθεσινή συνάντηση με την ΚΟΠ. Σκοπός μας δεν ήταν να ξεκινήσουμε ένα πόλεμο. Θέλαμε να σημειώσουμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν. Η διαιτησία πρέπει να αναβαθμιστεί. Πρέπει να ανεβεί η απόδοση των διαιτητών. Είπαμε χθες πως δεν μπορεί να προχωρήσει το ποδόσφαιρο έτσι. Συζητήσαμε σοβαρά θέματα. Θίξαμε και τα θέματα των πειθαρχικών κανονισμών που επηρεάζουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ακούστε τις δηλώσεις: