Home ΚΥΠΡΟΣ “Δεν αντιδρά στον τρομονόμο μόνο μία μικρή μερίδα”

“Δεν αντιδρά στον τρομονόμο μόνο μία μικρή μερίδα”


Αποφασισμένοι για τον αγώνα τους κατά του τρομονόμου όλοι οι οργανωμένοι.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ κατάφερε να πείσει όλο σχεδόν τον κόσμο της ΑΕΛ να απέχει από τα γήπεδα.  Σε σχέση με το ΑΕΛ-Απόλλων της περσινής χρονιάς η αποχή του κόσμου ξεπέρασε το 60%!

[…] Ντέρμπι λέγανε πως είχε τη Δευτέρα στο Τσίρειο, αλλά η ατμόσφαιρα μόνο ντέρμπι δεν θύμιζε. Ένα γήπεδο σχεδόν άδειο, χωρίς παλμό και χωρίς τις καθιερωμένες εκπλήξεις των προηγούμενων χρόνων. Σε σχέση με το ντέρμπι της περσινής χρονιάς η αποχή του κόσμου ξεπέρασε το 60% και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν αντιδρά στον τρομονόμο μόνο μια μικρή μειοψηφία, όπως έντεχνα προσπαθούν να πλασάρουν οι δημιουργοί αυτού του εκτρώματος, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων.

Οι οργανωμένοι όταν παρευρέθηκαν πριν 3 μήνες στη βουλή είχαν προειδοποιήσει για τη σημερινή κατάσταση, όμως οι μιζαδόροι πολιτικοί δεν τους έλαβαν υπόψη με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο να οδηγείται προς την καταστροφή μαζί με τα υπόλοιπα αθλήματα.

Κάποιοι προσπαθούν δημόσια τις τελευταίες μέρες να επικεντρώσουν την προσοχή του κόσμου μόνο στο θέμα με την κάρτα φιλάθλου, ενώ υπάρχουν πρόνοιες του νόμου που είναι πολύ χειρότερες από αυτή. Για αυτό το λόγο ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα συνεχίσει την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με όλες τις πρόνοιες του νόμου και δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να αποσυρθεί στην ολότητα του αυτό το αντιδημοκρατικό έκτρωμα.

Σε αυτό το σημείο, καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να παρευρεθούν αύριο Σάββατο στα οικήματα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της ομάδας μας […]