Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στη σέντρα οι μικροί

Στη σέντρα οι μικροί


Στο γήπεδο για τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην περίοδο 2014-15 κατεβαίνει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στον Α΄ Όμιλο Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος κάτω των 13 ετών. Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Βαγγέλη Ευαγγέλου είχε ρεπό και έτσι αυτό το Σάββατο κάνει πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα θέλοντας τη νίκη για να μπει με το δεξί. Οι πράσινοι γεννηθέντες του 2001 αποτελούν τη δεύτερη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα U13 και συμμετέχουν από φέτος σε αυτό για να πάρουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Αύριο, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί στο γήπεδο του Ασπίς Γερίου τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με το παιχνίδι να αρχίζει στις 09:00. Στην πρεμιέρα, η αυριανή μας αντίπαλος κέρδισε το Αποέλ με 3-0.

Όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ 1, την ομάδα μας με παιδιά που γεννήθηκαν το 2000, ούτε αυτή την αγωνιστική θα δώσουν αγώνα, αφού όπως και την προηγούμενη εβδομάδα η αντίπαλη ομάδα δηλώνει αδυναμία να δώσει το παρών της στο γήπεδο. Το ίδιο έγινε και στην 1η αγωνιστική και έτσι οι πράσινοι αναμένετε να πάρουν τους βαθμούς μέσω της απόφασης της δικαστικής επιτροπής.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής στους δύο ομίλους:

Α΄  Όμιλος:

ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 09:00 ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ
Αποέλ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Β΄ Όμιλος:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΟΛΥΜΠΙΑΣΛΥΜΠΙΩΝ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 09:00 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ
Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ 09:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
                                                                      Άδωνης Ιδαλίου – OMONOIA (ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ)