Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο Ποτέ, έχει αυτό το κάτι…”

“Ο Ποτέ, έχει αυτό το κάτι…”


Ιστοσελίδα στην πατρίδα του Μίκαελ Ποτέ, γράφει για τον διεθνή επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχει αυτό το κάτι. Αποθέωση του πρώτου σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τους συμπατριώτες του.

“Έχει πετύχει κάτι περισσότερο από το 90% των γκολ της ομάδας του αυτή τη σεζόν. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, με 4 τέσσερα γκολ σε 4 παιχνίδια. Σκόραρε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Οθέλλο στο 89′ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στη Λευκωσία ο Ποτέ… είναι ο X-Factor.

Κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις, ο Ποτέ το καλοκαίρι επέλεξε την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κυπριακό πρωτάθλημα, όταν η ομάδα της Δρέσδης υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία και ήδη κέρδισε το κοινό στην Κύπρο. Οι αριθμοί του ξεπέρασαν τις προσδοκίες.

Στην Ευρώπη ο Ποτέ αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σκόραρε δυο φορές. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ματιέ Βαλμπουενά και τη Ντινάμο Μόσχας. Δεν είναι κακός απολογισμός, μόνο που ο αποκλεισμός ήταν δύσκολος.

Μετά από τη σύντομη ευρωπαϊκή περιπέτεια, ο Ποτέ έπιασε δουλειά και στο τοπικό πρωτάθλημα. 4 γκολ σε 4 παιχνίδια, έχει τρελάνει τους οπαδούς στην Κύπρο. Τελευταίο του γκολ την Τετάρτη, στο φινάλε του αγώνα χάρισε τη δεύτερη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Οθέλλο.

Είναι από τους πιο δημοφιλείς παίκτες αυτή τη στιγμή στο νησί. Στα 30 του ο Ποτέ, προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την εμπειρία και την ωριμότητα του. Με αναλογία ενός γκολ σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Τεράστιος απολογισμός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να εκμεταλευτεί την καλή απόδοση του Μίκαελ Ποτέ για να ανεβεί περισσότερο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιο εντυπωσιακό ξεκίνημα. Το 2011/12, στη πρώτη του σεζόν στην Γερμανία, πέτυχε 12 γκολ σε 27 αγώνες. Τώρα το κάνει στην Κύπρο”.