Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο χέρι της πόσο ψηλά θα φτάσει

Στο χέρι της πόσο ψηλά θα φτάσει


Γίνεται πολύς λόγος για τους στόχους της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα. Η αρχική σκέψη όλων όταν άλλαζε το ρόστερ και έπεφτε το μπάτζετ ήταν “να βλέπουμε μπάλα, να μειώνεται το χρέος”. Οι προσδοκίες ανέβηκαν μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις της Ευρώπης και ο κόσμος φώναξε για πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας φρόντισε να χαμηλώσει τον πήχη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και το ερώτημα πλέον είναι: που θέλει να φτάσει η ομάδα μας;

Η απάντηση είναι μάλλον εύκολη: όσο πιο ψηλά γίνεται! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν δεν έρθει ο τίτλος, έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ως στόχο να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να το κερδίζει και να δει στο τέλος που μπορεί να πάει. Κατά την άποψη ου γράφοντα, στο χέρι της είναι που θα βρίσκεται τελικά. Αρκεί να δείξει την ίδια συνέπεια, σταθερότητα και συγκέντρωση που έδειξε στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά ματς στην Ευρώπη, όλα δίνουν 3 πόντους.

Είναι γεγονός ότι η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που θα ήθελαν κόσμος και προπονητής. Η πραγματικότητα όμως είναι πως καμία ομάδα δεν έδειξε ακόμα στο γήπεδο (στη θεωρία αυτό διαφέρει) να είναι άτρωτη, ούτε ακόμα και το αποέλ που μετράει 4/4. Για αυτό ας κοιτάμε εμείς τα παιχνίδια μας, να κάνουμε το καθήκον μας και θα έρθει η ώρα που θα φανεί πόσο μακριά θα φτάσουμε.