Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αμφίβολοι ορίζουν το πλάνο

Οι αμφίβολοι ορίζουν το πλάνο


Λίγες πιθανότητες φαίνεται πως έχουν Νούνο Ασσίς και Κριστοβάο Ράμος να προλάβουν το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Οι δυο Πορτογάλοι θα προσπαθήσουν να προπονηθούν σήμερα κανονικά έτσι ώστε να είναι τουλάχιστον στην αποστολή, Ο Κώστας Καϊάφας όμως είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμο το “plan b” σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό. Ξέρει δε ήδη πως δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Στεπάνοφ και Μουλαζίμη.

Πώς αναμένουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν. Καταρχάς με σύστημα 4-2-3-1 μιας και ο αντίπαλος μες το σπίτι του είναι επικίνδυνος και δεν πρέπει να βρει χώρους. Στον άσσο Μορέιρα και Γιωργαλλίδης έχουν ίσες πιθανότητες, ενώ για την τετράδα πίσω υπάρχουν δυο σενάρια: Είτε θα παίξει ο Λομπιανίτσε κεντρικός αμυντικός με το Χάρη Κυριάκου δεξί μπακ και τους Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο να ολοκληρώνουν τη τετράδα, είτε θα παίξει ο Σκάρα πλάι στον Ακουισταπάτσε, με τον Ούτσα να μένει δεξιά και το Μαργκάσα αριστερό μπακ.

Στα χαφ, τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σερτζίνιο και Ρόντρι και μπροστά τους όπως όλα δείχνουν ο Γκρικαλασβίλι, εκτός κι αν ο Νούνο προλάβει. Ακραίοι θα ξεκινήσουν λογικά Φοφανά και Ρούμπιο, αφού ο Ράμος είναι αμφίβολος και ο Κιρμ δεν έχει ακόμα ντεμπουτάρει. Όλα πάντως είναι ανοικτά για τα άκρα, τη στιγμή που βέβαιος για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Μίκαελ Ποτέ.