Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αναγκαστικές αλλαγές και ερωτηματικά!

Με αναγκαστικές αλλαγές και ερωτηματικά!


Είναι δεδομένο ότι ο Κώστας Καϊάφας μετά τον αγώνα με τον Οθέλλο αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στο ότι οι πράσινοι ψάχνουν μόνο τη νίκη στο Δασάκι. Τις αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας τις επιβάλλουν τα αγωνιστικά προβλήματα. Οι διαφορές βέβαια μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολλές, και ευχή όλων είναι αυτό να φανεί και στο γήπεδο.

Ο Κώστας Καϊάφας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κριστοβάο Ράμος αλλά και τον τιμωρημένο Μίλαν Στεπάνοφ. Ο Νούνο Ασσίς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με μόλις μία προπόνηση και αυτό ίσως τον κρατήσει εκτός του αρχικού σχήματος. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Ούτσα Λομπιανίτζε που ξεκουράστηκε με Οθέλλο. Θα επιλέξει 3-5-2 ή 4-2-3-1 ο κόουτς, ή μήπως θα εκπλήξει με 4-4-2; Γιωργαλλίδης ή Μορέιρα; Όλα θα απαντηθούν λίγο πριν τον αγώνα.

Άμυνα

Μέχρι και στον άσσο υπάρχει δίλημμα, αφού Γιωργαλλίδης και Μορέιρα έχουν από 50%. Μπροστά τους, αν ο κόουτς επιλέξει 3-5-2 τα πράγματα είναι εύκολα: Ούτσα, Γιόνας, Σκάρα. Αν παίξει με 4 πίσω, το πιο πιθανόν είναι ο Κυριάκου να πάρει φανέλα βασικού, ο Ούτσα να μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Ακουισταπάτσε και ο Σκάρα να μείνει αριστερό μπακ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει ο τελευταίος πλάι στον Ακουισταπάτσε και αριστερό μπακ να παίξει ο Μαργκάσα.

Κέντρο

Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρόντρι με το Σερτζίνιο όποιο κι αν είναι το σύστημα. Αν αυτό προϋποθέτει επιτελικό, θα είναι μάλλον ο Γκρικαλασβίλι αφού ο Ασσίς λογικά θα μείνει στον πάγκο. Στα φτερά δύο εκ των Κιρμ, Φοφανά και Ρούμπιο

Επίθεση

Ο Ποτέ είναι ο σίγουρος, αν ο Καϊάφας παίξει 4-4-2 θα έχει παρτενέρ του τον Γκαρσία.