Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει μόνο νίκη

Θέλει μόνο νίκη


Στο Δασάκι της Άχνας εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που αντιμετωπίζει τον Εθνικό ΄Αχνας (19:00, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη, έτσι ώστε να ενισχύσει τη δυναμική της και να μπει μια και καλή στο σωστό μονοπάτι, αυτό των επιτυχιών. Για να το πετύχει, πρέπει φυσικά να ανεβάσει την απόδοση της και να είναι αποτελεσματική.

Ο αντίπαλος προφανώς, θέλει επίσης βαθμολογικό κέρδος και βασίζεται, εκτός από την ιδιότητα του να γιγαντώνεται απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο του και στο γεγονός πως φαίνεται φέτος να αποτελεί μια δουλεμένη ομάδα. Το τι θέλει η Άχνα βέβαια, είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί. Και πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη από τις δυο ομάδες και διαθέτει τους καλύτερους παίκτες. Από τη δική της απόδοση θα εξαρτηθεί που θα καταλήξει το τρίποντο, για αυτό πρέπει να φροντίσει αυτή να είναι η πρέπουσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκαταστήσει τη δυναμική και πρέπει να την εκμεταλλευτεί.