Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το δώρο των ονείρων του… (video)

Το δώρο των ονείρων του… (video)


Συνήθως αυτά τα κομμάτια περνάνε στο παρασκήνιο. Όχι γιατί δεν είναι σημαντικό που τόσοι και τόσοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ νιώθουν την ανάγκη να συνδέσουν τις πιο σπουδαίες στιγμές της ζωής τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά γιατί είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που δεχόμαστε!

Αυτή τη φορά είναι κάπως διαφορετικό. Γιατί παρότι η Marica κατάγεται από τη Ρωσία και λογικά έμαθε από τον Αλέξη τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάλαβε πόσα πολλά σημαίνει για αυτόν. Και ήθελε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, τον γάμο τους, να του δείξει πόσο τον αγαπά κάνοντας του ένα δώρο σχετικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δεν ήταν βέβαια εύκολο να το καταφέρει αλλά το έκανε! Σε μια από τις αποστολές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι φίλες της Άννα και Αναστασία πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν του παίκτες! Τους εξήγησαν ότι ο Αλέξης παντρεύεται και είναι τρελός για την ΟΜΟΝΟΙΑ! Τους ζήτησαν τις ευχές για το ζευγάρι και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στα βίντεο πιο κάτω!

Αλέξη, είσαι τυχερός φίλε! Να την καλοκρατάς μια ζωή, κι αυτήν και τις φίλες της Άννα και Αναστασία! Να ζήσετε παιδιά, κάθε καλύτερο σε όλη τη ζωή σας!