Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν μας σέβεται κανείς!

Δεν μας σέβεται κανείς!


Την επόμενη φορά, καλύτερα οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πάνε για καφέ παρά σε συνάντηση με παράγοντες της ΚΟΠ. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, το πράγμα είναι ξεκάθαρο. Ο Κώστας Ψευδιώτης ήρθε το Δασάκι με συγκεκριμένη αποστολή και την εκτέλεσε άψογα. Άψογα όμως. Μέχρι το 75′ η Άχνα είχε 1 κάρτα και η ΟΜΟΝΟΙΑ 4, το γκολ της ξεκίνησε από φάουλ που ίσως να μην ήταν φάουλ, μια μεγάλη φάση της Άχνας ξεκίνησε 2 μέτρα οφσάιντ, ένα ξεκάθαρο πέναλτι στον Γκρικαλασβίλι δεν σφυρίχτηκε, ένα φάουλ στον Κιρμ στην άκρη της περιοχής έγινε γαργάρα (replay κανείς;). Και λέμε τα χοντρά χοντρά.

Ούτε πως 3 μέρες πριν έγινε συνάντηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις για το τι θα γίνει με την αντιμετώπιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τίποτα, ο Ψευδιώτης μπήκε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση που μας έλεγε “εγώ έχω πλάτες” και δεν μου κάνουν τίποτα. Και πως να μην έχει όταν ο Λούης Παναγιώτου και ο Αντρέου κάνουν παιχνίδια κανονικά, παρότι μέχρι και ο πρόεδρος της Σαλαμίνας παραδέχθηκε το έγκλημα τους εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Ξέρουμε καλά τι κάνουν, μας αφήνουν από νωρίς πίσω και από Δεκέμβρη, όταν θα μοιάζουμε με σκορπισμένη διαδήλωση, θα μας παίξουν και 50-50.

Δεν μας σέβεται κανείς, αυτή είναι η αλήθεια, στην ομοσπονδία και την επιτροπή διαιτησίας δεν μας σέβεται κανείς. Τι θα γίνει, θα κάνουμε άλλη μια συνάντηση να μας πουν τα γνωστά; Και όσο περνάει ο καιρός, δυστυχώς δεν μας σέβονται ούτε οι άλλες ομάδες. Λίγο μετά το ματς ο Στόλλερ μας είπε πως “ξέραμε πως παίζαμε μια καλή ομάδα”. Μια καλή ομάδα. Πριν 5-6 χρόνια, ζούσαν και ανάπνεαν για αυτά τα παιχνίδια γιατί ήξεραν πως έπαιζαν το μεγαθήριο. Ας είναι καλά οι προηγούμενες διοικήσεις (ειδικά της περιόδου 2008-10) που με τα εγκλήματα και τις επικοινωνιακές ματσαράγκες τους, φρόντισαν να μας κάνουν κουρέλι στα μάτια του κάθε Στόλλερ.