Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Είμαστε καινούρια ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” (video)

Καϊάφας: “Είμαστε καινούρια ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” (video)


Κτίζεται μία νέα ομάδα και θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο, τόνισε ο Κώστας Καϊάφας. Ο κόουτς εξέφρασε παράπονα για τη φιλοξενία αλλά και τη διαιτησία.

Καϊάφας: “Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς μεγάλες φάσεις. Και οι δυο ομάδες ήταν προσεκτικές, ήθελαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και δεν το κατάφεραν. Δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε τη δουλειά, ελπίζουμε σε πιο καλά αποτελέσματα. Ένα μήνυμα στη διαιτησία, νομίζω ότι έκανε κάποια σοβαρά λάθη, δεν μπορώ να καταλάβω 4 άτομα πως δεν είδαν το πέναλτι. Για άλλη μια φορά δεν μας δόθηκε πέναλτι και δεν ξέρεις πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Θα ήθελα να πω και για κάποιες συμπεριφορές, να ξέρουν πως όπως μας συμπεριφέρονται θα τους συμπεριφερόμαστε. Να ξέρουν οπαδοί και παράγοντες πως κάθε εβδομάδα έχουμε τα ίδια”.

Σπαταλήσατε ένα ημίχρονο. Τι ήταν αυτό που έφταιξε;
Είχαμε αρκετά νέα παιδιά, παίζαμε ένα καλό αντίπαλο στην έδρα του που είναι επιθετικός σε στυλ. Θέλαμε να παίρναμε το παιχνίδι στην υπομονή και δεν το καταφέραμε. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο για να μην κάνουμε ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο από το δεύτερο ημίχρονο, κλείσαμε τον αντίπαλο, μας προβληματίζει μόνο ότι δεν κάναμε γκολ. Είμαστε καινούρια ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Μακρίδης: “Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για μας. Συμφωνώ με όσα έχει πει για το αγωνιστικό ο Κώστας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε σημαντικό σημείο κάτι που μας έδωσε ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο σε κάποια φάση δεχθήκαμε τρομερή πίεση από την ΟΜΟΝΟΙΑ και όταν μείναμε με 10 έπρεπε να καταθέσουμε μεγάλο πάθος. Είμαι ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και μας πίεσε πολύ. Αφιερώνω τη νίκη στο κόσμο του Εθνικού που έδωσε δύναμη στους παίκτες. Συνεχίζουμε βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μια ομάδα που κτίζεται. Χρειάζεται υπομονή”.