Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας” (audio)

“Χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας” (audio)


Δεν πρέπει να φορτώσουμε σε αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή, όλα τα αρνητικά που μαζεύτηκαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Δημητρίου το πρωί, σε κάτι που συμφωνούμε απόλυτα με τον εκπρόσωπο τύπου του τριφυλλιού. Είναι μία νέα ομάδα και δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί και την αντιμετώπιση από τους διαιτητές.

“Είναι μία ομάδα με χίλια δύο προβλήματα, που το καλοκαίρι άρχισε από το μηδέν. Αυτή η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα για να τα ξεπερνάει και αυτά τα εμπόδια. Όταν γίνουμε ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ που όλοι γνωρίζουμε θα τα ξεπερνάμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα δεν είναι σε θέση να ξεπερνάει αυτά που γίνονται στο γήπεδο εναντίον μας. Δεν θέλουμε να μας πουν κλαμένους. Γνωρίζουμε τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ”, σχολίασε για τη διαιτησία.

“Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν την πίκρα και τη στεναχώρια του κόσμου. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, πέραν από τη δουλειά που χρειάζεται να γίνει. Οι παίκτες έδειξαν και χτες για 30 λεπτά, πως μπορούν. Τεχνική ηγεσία και παίκτες έχουν επιπλέον πίεση, όμως χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσουν να δουλέψουν. Από τις αρχές του Ιούνη μετράνε αμέτρητες ώρες δουλειάς. Δεν χρειάζεται όλα τα αρνητικά που μαζεύτηκαν από τα προηγούμενα χρόνια, να τα πληρώσουν αυτοί. Σε κανένα δεν αρέσει να βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο χαμηλά, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα”, ήταν το σχόλιο για τη στήριξη που χρειάζεται.

Όλες οι δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM):