Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολύ νωρίς για να τα παρατήσουμε

Πολύ νωρίς για να τα παρατήσουμε


Το ότι η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, είναι δεδομένο. Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά, αφού δεν εξυπηρετεί και σε κάτι. Είναι όμως πολύ νωρίς για να σταματήσουμε τον αγώνα και να συμβιβαστούμε σε μια χρονιά από μέτρια ως κακή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, ακόμα περισσότεροι βαθμοί να διεκδικήσουμε και η ηττοπάθεια δεν μας ταιριάζει. Επιβάλλεται να βρούμε τι φταίει και με σκληρή δουλειά να το διορθώσουμε.

Μην μας παρεξηγείτε, δεν περιμένουμε θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι προφανές πως κάπου στο δρόμο χάθηκε η ευρωπαϊκή συνταγή και δεν είναι εύκολο να βρεθεί τόσο γρήγορα. Εξακολουθούμε όμως να πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια, παρά τις όποιες αδυναμίες της. Και συμφωνούμε απόλυτα με τον Αντρέα Δημητρίου που τόνισε πως αδικεί τον εαυτό της η ομάδα. Μπορεί να μην κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που μας δείχνει το ταβάνι της.

Η χρονιά θέλει υπομονή, το ξέραμε από την αρχή. Μετά την Ευρώπη περιμέναμε πως θα παίζουμε καλύτερη μπάλα, είναι γεγονός. Θεωρούμε πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κολλήσει 2-3 συνεχόμενες επιτυχίες, θα γίνει και αυτό.