Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κύριοι ξυπνήστε!

Αναγνώστης: Κύριοι ξυπνήστε!


Κύριοι ξυπνήστε!!!! Κάντε θέμα για τις εκλογές στην ΚΟΠ! Οι άνθρωποι που διοικούν το κυπριακό ποδόσφαιρο καταπατούν την ιδεολογία της ομάδας μας…
Ή μήπως ξεχάσατε και εσείς πως δημιουργηθήκαμε και μεγαλουργήσαμε και γίναμε το λαοφιλέστερο σωματείο.
Όταν κάνεις συνάντηση με αυτούς που μας μικραίνουν με την κάθε ευκαιρία κάθε αγωνιστική και ζητάς ελεημοσύνη αυτό λέγεται υποταγή. Υποταγή μας ζήτησαν και το 1948 όμως σηκώσαμε ανάστημα και δημιουργήσαμε την αγαπημένη μας ομάδα.
Το καλύτερο που έχει να κάνει η διοίκηση της Ομόνοιας είναι οι συναντήσεις με άλλες ομάδες (Ανόρθωση, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Νέα Σαλαμίνα και άλλες..) για να βρουν από τώρα ένα κοινό υποψήφιο και να τον στηρίξουν ως το τέλος ενόψει των εκλογών στην ΚΟΠ το καλοκαίρι του 2015…
Ποια η χρησιμότητα της συνάντησης με τον Κουτσοκούμνη και την παρέα του; Προσωπικά θεωρώ καμία. Ας μην την πατήσει λοιπόν η διοίκηση μας από τον πονηρό πρόεδρο της ΚΟΠ και τα «έξυπνα» κόλπα του αφού ξέρουμε πολύ καλά πως λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια. Θα μας δώσει την εντύπωση ότι η αντιμετώπιση από τα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλάζει, ωστόσο αυτό θα είναι κάτι πρόσκαιρο και στη συνέχεια θα μας τη «φέρει». Δεν ξεχνάμε τι έγινε το 2011 όταν έβαλε την Ομόνοια στην εκτελεστική με αντάλλαγμα την θετική στάση της διοίκησης προς το πρόσωπο του. Και τι καταλάβαμε; Δώσαμε την ευκαιρία (και εμείς) στον καρεκλοκένταυρο να κάτσει για άλλα 4 χρόνια στην προεδρία της ΚΟΠ και η Ομόνοια αντιμετωπιζόταν και αντιμετωπίζεται σαν ομαδούλα. Ο πιο λαοφιλής σύλλογος της Κύπρου. ..
Μόνο ΜΙΑ είναι η λύση που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να αγωνίζεται σε ένα δίκαιο και αξιόπιστο πρωτάθλημα. Παρά να καταντούμε γραφικοί και να δικαιωνόμαστε στις αναλύσεις φάσεων, στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες
αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε ως Ομόνοια είναι να δουλέψουμε με στόχο να φέρουμε την ριζική αλλαγή. Και αυτή θα έρθει μόνο με την αλλαγή προσώπων στην ηγεσία της ΚΟΠ. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο αφού υπάρχουν σωματεία που «ελέγχονται» από Κουτσοκούμνη και Κούμα και τους συμφέρει να συντηρούν το σάπιο και βρωμισμένο σύστημα. Υπάρχουν όμως και οι σύλλογοι που θέλουν πραγματικά την αλλαγή και μπορούμε να συμπορευτούμε για ένα καλύτερο αύριο. Φτάνει να γίνουν οι σωστοί χειρισμοί από τη διοίκηση.
Όχι λοιπόν συναντήσεις με τους ανθρώπους που λυμαίνονται το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μόνη επιλογή που αρμόζει στην Ομόνοια η σθεναρή αντίδραση και όχι η υποταγή στο κατεστημένο.
Μετά τη συνάντηση με τη ΚΟΠΡΙΑ τα αποτελέσματα που είχαμε ήταν τα εξής:
Ο βοηθός Ανδρέας Ανδρέου μετά το σοβαρό λάθος που έκανε στον αγώνα της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα επιβραβεύτηκε με τον ορισμό του στον αγώνα Ανόρθωση-Αγία Νάπα και απέδειξε ξανά τις «μεγάλες» του ικανότητες.
Ο Κώστας Ψευδιώτης έκανε μια προκλητική διαιτησία στο Δασάκι σε βάρος της Ομόνοιας. Πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Γκριγκαλασίλι που δεν δόθηκε και μεγάλη ανοχή στα δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών του Εθνικού από το πρώτο ημίχρονο.
Δεν πρόκειται να βρεθεί λύση μέσω διαλόγου με αυτούς τους ανθρώπους. Μόνη επιλογή είναι ο πόλεμος για την αλλαγή μέχρι το τέλος. Έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη οι διοικούντες του σωματείου τα τελευταία χρόνια για το γεγονός ότι μια ομάδα με τεράστιο κόσμο έχει αντιμετώπιση ομαδούλας. Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν στη μεγάλη τιμή που έχουν να διοικούν αυτό το σωματείο. Βαρεθήκαμε τη μιζέρια και τις γραφικές δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα.
Κουραστήκαμε να γελάνε πίσω από την πλάτη μας και να είμαστε οι «κλαμένοι» της υπόθεσης.

Γ.Γ.