Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρώτο εντός, με το διαρκείας σας!

Πρώτο εντός, με το διαρκείας σας!


Την ερχόμενη Πέμπτη η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι και οι παίκτες περιμένουν να δουν αρκετό κόσμο στις κερκίδες του Ελευθερία. Οι πράσινοι δούλεψαν πολύ σκληρά φέτος και παρουσιάζονται έτοιμοι για να επιστρέψουν στην κορυφή, όμως για να το πετύχουν αυτό, θέλουν σύμμαχο τον μεγάλο τους κόσμο!

Πέμπτη 02/10/14 – 20:30 (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) | OMONOIA Vs ΑΕΤΟΣ ΣΟΛΕΑΣ 

Το εισιτήριο για κάθε αγώνα ξεχωριστά κοστίζει 5 ευρώ, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ. Οι φίλοι της ομάδας μας όμως μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η τιμή της κάρτας του έχει καθοριστεί στα 30 ευρώ, δίνοντας σου την δυνατότητα όπως προαναφέραμε να μην χάσεις παιχνίδι της ομάδας στην έδρα της.

Ενίσχυσε οικονομικά την ομάδα μας για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και να είσαι σίγουρος πως θα στο ξεπληρώσει με χαρές και τίτλους!

Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος φούτσαλ είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», ενώ οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να τα προμηθευτούν και από τους εφόρους του τμήματος.