Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο νίκη!

Μόνο νίκη!


Στην τελική ευθεία της μπαίνει η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ερμή, αφού μας χωρίζουν από αυτό μόνο δυο μέρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει ξεκίνημα με πολλά σκαμπανεβάσματα και θέλει να πάει στην διακοπή των 3 εβδομάδων με νίκη, έτσι ώστε να ηρεμήσει κάπως. Έχει προφανώς πολλά να διορθώσει στη διακοπή, καλύτερα όμως να το κάνει με καθαρό μυαλό παρά υπό την πίεση άλλης μιας αποτυχίας.

Ο αντίπαλος έχει επίσης τα κάτω και τα πάνω του μέχρι στιγμής, οπωσδήποτε όμως δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Ο Ερμής στοχεύει να επαναλάβει το πλασάρισμα του στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θα παλέψει με ότι έχει και δεν έχει για να το καταφέρει. Σίγουρα δεν μπορεί να τρομάξει μια ολόκληρη ΟΜΟΝΟΙΑ με τις φιλοδοξίες του, ούτε όμως πρέπει να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί όπως τις τελευταίες εβδομάδες θα έχει πρόβλημα.

Είναι ακόμα νωρίς και παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά να διορθώσει, καμία διαφορά δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτρεπτική για όνειρα. Είναι η εικόνα της ομάδας που προς το παρόν τα αποτρέπει, όχι η βαθμολογία, έτσι ας δουλέψουμε να την φτιάξουμε, να κερδίσουμε και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.