Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπορούν να προσφέρουν στο σκοράρισμα

Μπορούν να προσφέρουν στο σκοράρισμα


Κόντρα σε Μπουντούτσνοστ, Μέταλουργκ και Ντινάμο Μόσχας, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε συνολικά 9 γκολ. Από εκείνα, το “κανόνι” της ομάδας Μίκαελ Ποτέ, πέτυχε μόνο τα 2, το ένα κόντρα στη Μέταλουργκ και το άλλο κόντρα στους Ρώσους. Τα υπόλοιπα 7 γκολ, ήρθαν από παίκτες που ακόμα αγνοούν το γκολ στο πρωτάθλημα.

Ρομπέρτο Γκαρσία (1), Κριστοβάο Ράμος (2), Γκαουσού Φοφανά (1), Ούτσα Λομπιανίτσε (2) και Νούνο Ασσίς ήταν οι σκόρερς των προαναφερθέντων τερμάτων. Ο Λομπιανίτσε απέδειξε πως μπορεί να σκοράρει μέσω των στημένων, ο Ασσίς είναι γνωστό πως έχει την ικανότητα να τρυπώνει στην αντίπαλη περιοχή. Ο Καϊάφας όμως δικαιούται πρωτίστως να έχει “παράπονο” από τους πρώτους τρεις, λόγω θέσεων. Και ζητά από αυτούς να βοηθήσουν και στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Ποτέ είναι μεγάλος παίκτης και θα τραβήξει κουπί στην επίθεση. Επειδή όμως έχει ξεχωρίσει από νωρίς, θα δεχθεί και πολύ ξύλο, με τους διαιτητές να μην έχουν διάθεση να τον προστατέψουν. Ταυτόχρονα οι προπονητές, θα στήνουν την άμυνα τους με πρώτο στόχο να τον σταματήσουν. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος ο Ποτέ και πρέπει οι υπόλοιποι να ανέβουν, να αρχίσουν να ξαναβλέπουν δίκτυα.