Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οκτώβριος μήνας με τουρνουά για τους μικρούς

Οκτώβριος μήνας με τουρνουά για τους μικρούς

Φωτογραφία με παιδιά του 2002 από την περσινή τους συμμετοχή στο τουρνουά

Με τρεις ομάδες θα συμμετέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο φετινό October’s Youth Tournament, που διοργανώνεται για παιδιά μικρών ηλικιών και θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί με δύο ομάδες του 2003(παιδιά που γεννήθηκαν το 2003) και μία του 2005(παιδιά που γεννήθηκαν το 2005).  Οι μικροί περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η δράση στο τουρνουά για να παίξουν ποδόσφαιρο και να μπουν στο κλίμα του πρωταθλήματος, που αρχίσει τον ερχόμενο μήνα(Πρωταθλήματα Grassroots).


Ξεκινώντας από τους μικρότερους, το πρόγραμμα στους 2005 περιλαμβάνει για κάθε ομάδα δύο αναμετρήσεις στον όμιλο(4 όμιλοι με τρεις ομάδες στον κάθε ένα), με την ομάδα που θα τερματίσει 1η προκρίνεται στα ημιτελικά και με νίκη στον μονό αγώνα να περνά στον τελικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τοποθετηθεί στον 4ο όμιλο με τις ομάδες Fun Fever (A) και FC United, με τους πράσινους να ξεκινούν αντιμετωπίζοντας την πρώτη και ακολούθως την δεύτερη.

Για την ηλικία των 2003, έχουν συμπληρωθεί τρεις όμιλοι με τρεις ομάδες στον κάθε ένα και οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση, όπως και ο καλύτερος 2ος προκρίνονται στην ημιτελική φάση. Στον 1ο Όμιλο με τη Δόξα Κατωκοπιάς και τη Nicosia FC Junior βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ Β, ενώ στο 2ο όμιλο με τις ομάδες Fun Fever και Ολυμπιακό Λευκωσίας τοποθετήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ Α. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Α κάνει αρχή στο τουρνουά αντιμετωπίζοντας την ομάδα Fun Fever και ακολούθως τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τη Δόξα Κατωκοπιάς θα έχει να αντιμετωπίσει αρχικά η ΟΜΟΝΟΙΑ Β και αργότερα την ομάδα Nicosia FC Junior.

Όλοι οι αγώνες τον ομίλων θα διεξαχθούν το Σάββατο και όλοι οι ημιτελικοί και τελικοί την Κυριακή.