Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

Αν παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ


Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στις πρώτες 5 αγωνιστικές του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει αύριο, μια ομάδα που πάνω κάτω επιδιώκει τα ίδια πράγματα μαζί της. Να βρει καταρχάς τα πατήματα της (ο Ερμής άλλαξε και προπονητή) και στη συνέχεια να φορτσάρει για τον στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς. Για τον Ερμή η είσοδος στην τετράδα είναι επιτυχία βέβαια, για την ΟΜΟΝΟΙΑ το μίνιμουμ των στόχων.

Τα μεγέθη πάντως δεν αλλάζουν. Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται οποιονδήποτε στην έδρα της, είναι το φαβορί και από εκείνην εξαρτάται ποιος θα πάρει το τρίποντο. Φτάνει βέβαια να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι όπως τις άμεσα προηγούμενες εβδομάδες. Όσα παράπονα κι αν έχουμε από τους διαιτητές, όλοι αντιλαμβάνονται πως πρώτα από όλα ήταν η ομάδα μας που έδωσε δικαιώματα, αφού δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, δεν μπόρεσε να επιβάλει το παιχνίδι της και μετέτρεψε τις αναμετρήσεις σε ρώσικη ρουλέτα. Κόντρα στον Οθέλλο η μπίλια έκατσε στο πράσινο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κόντρα στην Άχνα όμως όχι.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και δεν την τρομάζει ο Ερμής. Πρέπει να ανέβει άμεσα, όλοι το γνωρίζουν. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως πως αυτό το ανέβασμα, θα έρθει άμεσα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ευχαριστήσει ξανά το κοινό της.