Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το “νέο ξεκίνημα” του κόσμου

Το “νέο ξεκίνημα” του κόσμου


Αν είναι κάποιος που δεν φταίει ούτε για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε για την καθίζηση μετά την Ευρώπη, αυτός είναι ο κόσμος. Ο ΛΑΟΣ λόγω των λαθών του πρόσφατου παρελθόντος ζει καταστάσεις στις οποίες δεν είναι μαθημένος, όμως δηλώνει πλάι στην αγαπούλα. Ακόμα και τώρα, γράφει νούμερα που οι άλλοι μόνο ονειρεύονται.

Τον τελευταίο ένα μήνα, ο κόσμος έχει ξενερώσει, δεν είναι κακό να δούμε την αλήθεια. Λίγο η απόδοση της ομάδας, αφού έθεσε η ίδια τον πήχη ψηλά και πολύ περισσότερο η αντιπαράθεση εντός του οίκου μας, είχαν σαν αποτέλεσμα η προσέλευση να μειωθεί και μερίδα του ΛΑΟΥ να χάσει τον ενθουσιασμό και την εγρήγορση του.  Δεν έχει εγκαταλείψει ο κόσμος, αλλά θέλει κάτι να τον φέρει κοντά.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για επιστροφή τους και το γενικά καλό κλίμα που δημιουργήθηκε αυτή την εβδομάδα, πρέπει να αποτελέσει αυτό το “κάτι”. Να μην ξεχνάμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται και να επιστρέψουμε στο πλευρό της. Αν η ομάδα κάνει το καθήκον της, παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και πάρει το τρίποντο, είμαστε σίγουροι πως το ΓΣΠ σιγά σιγά θα αρχίσει να γεμίζει ξανά. Ας την βοηθήσουμε λοιπόν να κάνει το πρώτο βήμα, κάνοντας κι εμείς το δικό μας “νέο ξεκίνημα”